Happy eid uolssssss!
POSTED ON Wednesday, 30 July 2014 AT 00:18

Assalamualaikum and hi people! Im nurul shuhada najiha the owner of this blog would like to wishhhhhhhhhhh Happy Eid!! to you. Mohon sejuta ampun dan maaf if aku ada terkasar bahasa, terguris hati, tersakitkan hati, termakan, terminum, terambik brg, termaki, terperli and segala ter. Semua tu dilakukan tanpa nawaitu. Cewahh hahahaha. Semua tu tak disengajakan. Sometimes aku cuma gurau gurau manja je dgn korang. Maybe korang je yang tak paham or tak reti cara aku bergurau yang "agak" kasar tu. Hahahaha. Mintak maaf bebanyak ye awakkk awakk &&& awak yang baca ni :) Yang baik tu semua datang dariNya, yang buruk tu semua dari aku. Sebab aku pendosa tanpa noktah. 

Kalau korang terasa or marah dengan aku just say it. Maybe aku tak sedar dengan salah aku tu. Maybe aku anggap aku bergurau tapi bagi korang lain ke apa ke kan. Maafkan jelah aku ni. Sedangkan Rasulullah s.a.w pun ampunkan umatnya apatah lagi korang kan? Hehehehe. Aku mintak maaf ni satu sebab ni raya. Typical raya, tak mintak maaf tak sah, tak buat lagi tak sah. Hahaha. Lagi satu sebab yelah spm nak dekat dah woiii! Tak elok pula rasanya kalau ada yg berdendam dgn aku tu. Kang korang doakan apa pulak untuk aku. Risau nak espiyemmm ni wehhh. Ketaqqqq lutut gua. Makin dekat dah ni haaa. Tggu masa je ni. Skrg ni mmg tengah recall'2 je topik yg lepas tu. Aku ni haaaa byk sgt topik form4 yang belum cover. Em em em seramnya, nak nangis wooo bila pikir spm ni T.T 

Okay ni sudah lari topik ni jia. Tadi engko cite pasal raya lepastu tetiba pasal spm. Engko tak rasa ke ni dah melalut? Kahkahkah. Okay dah dah tutuuuuuuuuuuuuuuup cerita. This year raya cuma ada mak, abah, me, kakcik, angah & his wife je. Along's family raya kat johor, belah wife dia. So jgn tanya mana AdaMiAmelia. Memang takda gambo deme pun. Haaaa dah dah ok jom ngusha ngusha gambo raya aiiii! Hehehe

Meet me and my cousin. From left: Syafiq, Me, Nina & Aan


Le' girlsssssss. From left: Kak Azie (Angah's wife, kakak ipar baru), Me, Mak & Kakcik



Our small familyyyyyy. Family along takda :(

Omar Baki & Che Ah family. Ni baru dua keluarga je yg ada. Yang lain tak balik pun :(

Tadi freestyle. Ni kita smileeeeee je ok? Ihikssss

Me & My CintaHati

Me and my cousin kesayangan, nina