Salam Ramadhan :)
POSTED ON Saturday, 28 June 2014 AT 23:00
#Throwback #Raya2011 #Missthatmoment

Ahlan wa sahlan ya ramadhan. Assalamualaikum akhi & ukhti! Salam 1 Ramadhan. Finally ramadhan is here. Hi love, ive been waiting you fr so long and now we'll meet again. Weeeeee! May Allah give us strength to fasting.Increase yr iman, heal yr heart. Its a forgiving month, a month full of barakah, ukhuwah month and its a month fr us to do right things. 

Okay since ramadhan is coming, syaitonnirojim is running, neraka is closing and syurga is opening fr those who spm candidate kena igt jugak yg tak lama lgi trial spm. Trial apa? TRIAL ES PI EMMMMM!!!! Puasa lepastu raya lepastu trial lepastu spm. Em okay. And lepastu habis sekolah lah! Time fly so fast. Tak sangka aku dah nak habis sekolah. Hahahaha. Skrg ni sepatutnya dah kena start study and recall balik topic form4 but wht im doing right now is scrolling tl, scrolling moment, blogging, instagramming. Err ada ke org ckp gitu? Hahahaha ok ignore me :p Bila nak berubah nya jia oii? Kata nak berubah tpiiiiiii i cant see yr perubahan even on small things. Day by day im getting worse lah i think. Teruk sgt sgttttt. I spend a lot of time on social network sampai lupa all things that i should do. Hm. Sadis weh sadis. Nak spm dah tpi gua ni mcm tak sedar lgi je. Bulan puasa ni rajin'2 lah bgn pagi study, buat latihan and etc. Kalau rajin semuanya okay. Kalau malas yg susah tu. Ni lah org ckp nak straight A tapi stusy pun idak mana maunya jia oii. Pls change fr yr future. InsyaAllah kalau ada usaha ada lah kejayaan yg tggu kau in future :) 

Em tu je kot yg gua nak bebel kat sini. Hahahaha. Happy fasting guys! Puasa penuh tauuuuuu. Namo ponteng'2, tak baik ponteng. Mak awak tak nmpk tapi Allah nmpk. Em deep kan? Hahahaha k. Thats all. Assalamualaikum. 


Forgive me if im wrong. Guide me if im wrong. Sebab aku pendosa tanpa noktah :'))))