Good luck batch 96!
POSTED ON Friday, 1 November 2013 AT 09:33
*tetiba teringat masa piyemarrrrr dulu 

Assalamualaikum people :)

Hi senior hi kakak hi abang hi anak azmi! Ehhhhhhhhhhhh anak azmi? Siapa tu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA bye. Rabu nanti korang ada date dengan espiyem ennnnnn? Jangan nak buatbuat taktahu ehhh? Pokkk jakgi :* Junior korang yang paling comelsssssss ni nak wish goodluck kat korang. Do your best guys! Make your parents proud of you :) Kita nak pesan ni :

  • Jangan lupa baca bismillah masa jawab tu. Selawat banyak banyak.
  • Jangan study last minute sbb tu namanya memaksa. 
  • Jangan terlampau paksa study nanti semua tak masuk. 
  • Jangan nervous sangat nanti jadi lupa terus.
  • Mintak maaf lah kat orang yang korang pernah buat salah tu. ((Mana tahu terbuli junior ke))
  • Mintak maaf kat  mak ayah then mintak restu mintak dorang doakan.
  • Banyakkan berehat. Restkan kepala otak anda tu.
Ayat ayat aku tu macam aku dah pernah ambik espiyemmmmm je. Hahahahahaha k whatever. Aku pesan centu pun sebab piyemarrrr dulu aku macam tu. Okay tahu pmr tak sama dengan spm *tunduk* Emm emm tu jelah tapi kan macam pendek sangat je entry ni macam tak best je. Eh bangang kalau tak best dipersilakan ctrl+w. Hahahahahaha kbye assalamualaikum :)