#1 Love Life
POSTED ON Tuesday, 22 October 2013 AT 07:20

Well Hello World. Assalamualaikum my superb silent readers x)

How are you? I hope you are in pink of health. Eh? Dah mcm karangan pulak xP Lately ni dah malas nak update blog comel ni. Sorry sayang, saya terlalu busy sampai lupa kat awak. Hi junior pmr! Seronok lah dah merdeka, banyakkan berdoa ye adik adik. Semoga dapat result yg bagus :) 

Emm ok back to the tittle "Je t'aime Inni Uhibbuk AiLoveYou " Siapa you yang dimaksudkan disitu? Haaaaaa cuba fikir! Ehehehehehe rahsia ah xP He is someone special who own my heart, who love me the way I am. who crush on me, who make me fall in love w/ him, who make me forget about my crush. Wuuuuuuu thanks sbb berjaya buat aku lupa kat org tu even ambik masa yg lama :) 

On 040913, He confessed he had crush on me and I was like "OMG OMG OMG betul ke ni?????" I never know him before this till we met at rombongan to somewhere. He the one yg tegur me first. Hahahahaha k i still remember his word :) Masa dia confess tu aku tak heran langsung pun bcs aku kan crush kat kawan dia. Eh? Hahahahahaha k. Then bila everyday wechat tibatiba TERjatuh hati TERsuka TERsayang. On 071013, He asked me to be his girl and I accept him. Mulai sekarang saya girlfriend awak dan awak boyfriend saya tau *bisik* Ok bitch so now his mine! Back off back off! 

He always make me smiling everyday. Everyday ok everyday. Setiap kali wechat tu tak pernah tak senyum. Dia ni sweet talker. Ayat diaaaaaaa pergh pergh melting woi melting! Semakin wechat semakin hari semakin sayang. Semakin kenal dia semakin sayang. Like seriously! Ni tak tipu ok :)  Sayang gila kat dia ni. Bayangkan lah,  I NEVER know him before & suddenly boleh jatuh cinta sbb ayat yang manis mcm gula tulah tu. Pehtu dah lah caring gila nak mati! I really love when he said "Aku takut hilang kau" I love when he called me "pendek" "sweetheart" "sweetie" "my love" "sayang" "baby" Ya Allah idk how to tell you how much iloveyou MHN  Kalau aku cakap aku sayang means aku sayang, kalau aku cakap aku benci means aku benci. 

Awak, saya sayang awak tau. Saya sayang awak sampai TujuhSebelas yg doplohpatjam tu tutup. Pls trust me. Memang lah nampak mcm saya ni tak serious dlm relay kita tapi saya mmg sayang awak. Tak sanggup nak hilang awak tahu tak. Sehari tak wechat macam seminggu tak wechat. "Kalau ajal saya datang sebelum jodoh awaklah cinta terakhir saya" "No matter what happen iloveyou" "Iloveyou because I need you in my life"-he said to me. Told ya he's a sweet person. Saya taktahu lah nak ckp cemana, byk mana sayang saya kat awak. Well, org ckp semakin kita sayang org tu semakin susah kita nak explain kenapa, macam mana, byk mana kita sayang dia. Awak, saya percaya awak tau. Saya percaya awak takkan berubah hati macam tu jugak saya. Jangan pernah buat saya hilang percaya kat awak tau. Kalau awak sayang saya jangan suruh saya cari lain, jangan lepaskan saya kat orang lain. Saya dah bagi hati saya kat awak, awak jangan bagi kat orang lain tau. Awak simpan elok elok tau hati tu. Benda yang paling saya takut bila kena jauh dgn awak, bila awak tinggalkan saya :( Saya takut sgt wakk :( Saya takut sayang saya kat awak pudar :( Saya takut saya TERbagi harapan kat awak :( Emm emm insyaAllah tak. You are my happiness, my headache, my pain, my apple pie, my fruit heart, my gula hati, my baby boo, my boyfriend, my boy, my taiko, my lengchaii and most importantly you are mine :') I'll always love you, miss you, need you. Words can't describe how much iloveyou :') Saya sayang awak Mohamad Heidi Nazrin bin Azmi Shah ♡
 
Cukuplah sampai sini je.  This thursday ((241013)) I've to sit on final exam. Final exam ni tentukan target for next year, my target for SPM. Pls pray for me, thanks :) Hihihihi okbye assalamualaikum :)