Wedding Angah at Jelebu :)
POSTED ON Friday, 6 September 2013 AT 07:23
From left: Angah((Le' Bridegroom)) Kakcik, Me, Along, Mia

Assalamualaikum and hi hi hi silent readers *wave hands*

Amacam semua? Ok? Sihat tak? Ok seperti yang dijanjikan dekat my last entry, aku nak update pasal wedding angah aite? So this is the entry. Nampak tak gambar atas tu? Haaaa tulah siblings aku ((except Mia)) Comeycomey handsomehandsome belako kan? Tengok ah parent dia :p 

"Tujuh belas-Lapan-Dua ribu Tiga belas" Tu tarikh nikah & bersanding kat jelebu. Sehari sebelum tu aku, mak abah lepak rumah along dulu kat Kajang then the next day baru gerak pegi Jelebu. Dari Kajang dua buah kereta je, Along & Pakuda. Yang dari nogori jugak Mak ngah lah. Sampai Jelebu tak pegi rumah pengantin pegi masjid terus sebab akak nikah kat masjid. Bawah ni gambar kat masjid :)

Mak, Angah, Abah

Princess Joreng tengah makeup hehehehehe

Angah & his wife

After Akad Nikah

Bride & Bridegroom

Sama cantik sama padan :)

Mia, Me and Abah

Pakuda, Makngah and Me

Actually ada banyak lagi gambarnya tapi malas ah nak upload semua :p Hahahahahaha k. Next entry tunjuk gambar kenduri kat Perak pulak. 

To Angah and my new sister-in-law, Kak Azie: 
Selamat Pengantin Baru! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Cepat dapat baby, tambah anak sedara aku lagi :p Makin pening ah kepala otak kalau dapat anak sedara yang mulut macam Mia Amani tu hahahahahaha xD

Okay thats all. Will update soon, bye assalamualaikum :)