Selamat Hari Raya Aidilfitri!
POSTED ON Friday, 9 August 2013 AT 22:10
From left: Mia Amani, Me, Mom, Sister-In-Law


Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.....

Pejam celik pejam celik dah habis bulan Ramadhan, dah habis bulan yang mulia penuh dengan nikmat ni. Bye Ramadhan and Hello Syawal! Dikesempatan ini saya Nurul Shuhada Najiha bt Mohd Sallehuddin ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua umat Islam. Saya ingin meminta maaf banyak banyak banyak banyak banyak banyak kalau ada salah dan silap, terkasar bahasa, terguris hati sesiapa. Manusia tak sempurna semua orang pernah buat silap so kalau awak berhati mulia maafkan lah saya ni *kenyit mata* Sedangkan nabi pun ampunkan umatnya :) Well this is my short entry, in sha Allah lepasni update panjang sikit, update pasal wedding ceremony angah kat Jelebu. So byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *lambai tangan*

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin
tulus ikhlas daripada tuan punya blog, NSNMS ♥ ‏