Thanks layan saya macam sampah :')
POSTED ON Friday, 3 May 2013 AT 07:38

Hello world! Assalamualaikum :) 

Awak sihat tak? Dah makan belum? Tengah buat apa? Sekolah okay? Sekolah korang dah start exam? Amboi banyaknya soalan aku kan :p K k jawab one by one, breath in breath out in out in out~ Me? Ohhh alhamdulillah saya sihat walafiat :) Sekolah pun so far ni okay lah, exam pertengahan tahun belum start. Exam start 080513 ni, please pray for me :) Taknak result macam exam selaras satu tu lagi. Please k please :) 

Ohhhh untuk siapa yang suka baca entry blog aku ni. Ok perasan *tutup muka* FYI, sekarang ni aku update blog ikut mood aku je k. Kalau rajin or kalau takda tempat mengadu aku update ahh! Macam sekarang ni lah. Aku nak mengadu ni nak mengadu ni :'( Aku nak mengadu pasal orang buat cerita pasal aku. Thanks awak dah tambah pahala saya :)

Nampak kan tajuk tu "Thanks layan saya macam sampah :')" Siapa yang layan aku macam sampah? Siapa? Siapa? *mulut bukak luasLUAS* *tangan tutup mulut* Maigad berani nya dia layan aku macam sampah kan? Takda sapa boleh layan aku macam ni or buat aku melutut kat dia kalau aku tak sayangkan dia :) So tak lain dan tak bukan lagi EX aku. 

Dear you,
Thanks sebab layan saya macam sampah :') Awak tipu saya, saya diam je. Saya malas nak kecoh kecoh nanti awak cakap saya ni suka marah tuduh tanpa bukti lah kan. Tapi saya yakin yang kawan awak tu tak tipu saya, saya tahu kalau awak tipu saya macam mana. Haritu kawan saya ajak turun tempat awak sebenarnya saya taknak pun sebab masatu saya tengah pokai. Tapi sebab awak saya keluar. Bila dah sampai sana awak cakap tak boleh jumpa awak nak jaga butik kakak awak. Ok saya percaya :) Then bila saya sampai rumah kita gaduh gaduh awak mengaku kat saya yang awak taknak jumpa saya sebab awak nak jumpa DIA. Ohhhhh k saya faham :') Awak cakap saya ni bukan girlfriend awak pun nak marah kenapa kan. K. Saya dah move on awak datang ajak getback, saya cakap taknak sebab kononnya nak focus on SPM tapi hakikatnya saya dah taknak sakit hati. Lagipun saya tahu DIA boleh jaga awak, boleh sayang awak lebih dari saya sayang awak kan. Saya dah pergi jauh dari hidup awak, dah tak contact awak, dah tak layan awak. Tapi DIA still cakap saya kejar awak. Apa ni awak? Saya cuba hormat DIA sebab dia tua dari saya. Saya hormat DIA sebab DIA orang yang awak sayang. Tapi apa guna kalau saya hormat dia, dia layan saya macam sampah kan? Saya pun ada perasaan jugak macam manusia lain, tolong faham tu :) Awak cakap kat DIA saya yang gedik text awak? Ohhh pandai awak buat cerita ye :) Awak saja nak bagi saya bergaduh dengan DIA ke apa ni? Disebabkan mulut awak yang asdfghjkl tu dia cakap saya nak rampas awak, dia cakap saya tak sedar diri, dia cakap muka saya macam sial. Masa coup dengan DIA awak memang sekolahkan DIA macam ni ye? Ajar dia untuk jadi kurang ajar. Kfine! Sukahati lah sekarang nak pikir apa kan. FYI, saya memang sayangkan awak lagi, rindukan awak, rindukan relay kita tapi saya janji dengan diri takkan getback dengan awak no matter what :) Awak dah bahagia kan? Tolong biarkan saya bahagia macam awak jugak. Awak jugak kan yang nak tengok saya bahagia. Tapi sekarang awak bagi saya derita bukannya bahagia. Start from now, saya tak kenal awak, awak tak kenal saya. Saya benci awak, awak benci saya. Awak sayang DIA! Awak jaga dia leklok tau, jangan layan dia macam awak layan saya ni. Bila awak susah awak cari, bila awak senang awak maki. Thanks for everthing :') Maafkan saya kalau saya TERkasar bahasa dengan awak/DIA, TERperli awak/DIA, TERpakai duit awak, TERmakan makanan awak, TERminum minuman awak.   

Kesimpulannya, kalau taktahu cerita sebenar jangan main serbu je. Tanya lah dulu. Memanglah kakak baru kenal saya, kakak lebih kenal bf kakak tu. Tapi kalau kakak nak tahu bf akak tu cuma nak melagalagakan kita je. Dia nak kita bergaduh. Dengan akak dia burukkan kita, dengan kita dia burukkan akak. Kalau akak marah sebab kita perli, k kita maaf banyak banyak. Kita doakan relay akak dengan dia kekal sampai ke jinjang pelamin k. InsyaAllah kalau dah jodoh tak kemana :)

That's all, assalamualaikum :)