Happy Birthday Abah & Cousin
POSTED ON Saturday, 6 April 2013 AT 23:10

Hai Assalamualaikum readers! xx

Uhuk uhuuuuuuk banyaknya habuk dalam blog ni. Sapu sapu sampah sikit cepat! Ok ok dah stop drama queen xD Korang sihat tak ni? Belajar cemana, okay? Ohhh lupa nak cakap yang blog kita dah tukar baju baru x) Lol baju baru pun boleh~ Hahaha k whatever. Hihihi comel en blog kita sekarang, dah tukar blogskins baru dah :p Rajin beno nak tukor blogskins nyaaaaa~ Tapi kalau nak update malasnya bukan main lagi. Tapi harini malas ataupun tak terpaksa update lah sebab wa nak wish "Happy Birthday" kat orang orang yang paling penting dalam hidup wa, firstly Abah yang baik hati, memahami second cousin yang paling comel otak gila gila :) 

*ehem ehem* K mula mula wish untuk Abah


Handsome en orang dalam gambar tu? Haaa tulah wa punya Abah! Lu jangan main main sekali lu bagi anak bongsu dia ni nangis siap ahh! K jk jk xD Ok pagi tadi bangun tidur terus cari Abah cakap camni "Abah, Selamat Hari Jadi" and Abah was like "Ohh harini hari jadi Abah eh? 7 haribulan lah ni?" Me: Ehh betul lah, tak percaya pulak. Hihihihi ok ok Selamat Hari Jadi Abah. Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat selalu. Jangan marah marah :p And and and maafkanlah anak mu ini kerana masih belum bekerja untuk membelikan Abah hadiah. InsyaAllah satu hari nanti Jiha akan buat Abah bangga dengan Jiha, amiiiiiiiiiiin :) Takda sapa boleh ganti tempat Abah. You are the best Abah in the world, sayanggggggggg Abah! xoxo 

Ok second wish for Syafiqah Hidayu


Alolololo comelnya kau sekarang  ‏Makin comel kau kan? Sekarang kau dah jarang balik Perak en? Emm emm rindu kau duhhhh :'( Rindu nak lepak sama sama then overnight sama sama share story sama sama :'( K. Aku nak wish ni "Happy Birthday Anak Alwi" *jerit* Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat selalu. Semoga PMR nanti dapat straight A's, InsyaAllah aminnnnnnnnnnn~ Buat leklok tau PMR nanti :) Ingat orang yang tersayang especially aku :p Kau kau kau dah jarang balik Perak ni, dah jarang jumpa aku, kau jangan lupa aku tau. Kau jaga diri kau baik baik tau kat sana tu.  Aku akan sentiasa doakan yang terbaik untuk kau. I love you so so so much cousin omey superb awesome  Muaahhhhh sikit nah kat pipi tu :* 

Ok dah! Penat menyusun ayat tadi :p Eh eh takdalah sebenarnya bukan menyusun ayat, ayat tu ikhlas dari hati ni :) Takda copy mana mana tau :p Ohh actually ada lagi sorang yang birthday nya harini jugak. He is.............. MY UNCLE! Hihihi happy birthday Pak Uda :) May Allah bless you always :) Takda ayat dah. Ayat semua dah habis dekat wish Abah & Eyqa tadi :p No matter what, I love you with all my heart guys 

With loves,
Shuhada Najiha