Jamuan Kelas ♥
POSTED ON Wednesday, 5 December 2012 AT 05:01
3A means 3Amanah 3Awesome. Loveyou gaisss 

Assalamualaikum and Hi warga blogger :)

Dah lama tak update blog kan? Entry last kita pun yang pasal pegi Kuala Selangor tu lepastu dah tak update lah. Akibat penyakit malas saya yang melampaui batas tu kannnnn -,- Err err korang sihat tak ni? Amacam cuti kali ni best tak? For me, cuti kali ni boring lahhhhh sebab tak pegi mana mana pun. Haritu ada pegi Kajang, rumah Along. Then stay sana one week balik Perak balik. Duduk rumah ni bukan buat apa pun online online online lepastu twitter twitter twitter. Kadang kadang bosan dah mengadap lappy ni *konon. Ehh btw 

HAPPY HOLIDAY GUYS! HAVE A NICE HOLIDAYYYYY :) 

Okay back to the tittle. Actually dah lama dah jamuan ni,tapi aku baru update sekarang :p Jamuan ni buat kat KFC Simpang4. Masa mula mula bincang tu semua cakap nak datang. Then at last sorang sorang tak jadi datang, ketua kelas pun dah bengang hahaha :D Aku dengan Opie kalau tak memang taknak datang. Aku tak datang sebab malas, takda transport lagipun Ieyqa tak pegi sebab akak dia akad nikah. Then tiba tiba Opie text aku dia suruh siap dia cakap pegi dengan Anom. So, aku pun siap siap semua then naik lah dengan Anom. Sampai kat KFC semua muka macam bengang je sebab kitaorang lambat datang. K shorryyyyy kawannnnnn :( Dah order semua pegi beli kek kejap then naik atas, makannnnnn! Okay ni gambar kitaorang masa dalam KFC :)


The Cake

From left: Fiza, Nina

Ketua Kelas potong kekkk!

Amalina and Zam ♥

Me and Fiza *muka aku annoying

Gambar yang paling aku suka ♥

Amalina

Amalina and Fiza

Then dah habis makan makan semua. Kitaorang pegi karokkkkkk! Gambar dekat karok takdalah, yang ada pun semua macam asdfghjkl -____________- So better takpayah upload :) Ohh okay thats all for today. Bye Assalamualaikum :)