Happy Birthday to meeeeeee!
POSTED ON Saturday, 29 December 2012 AT 22:16

Assalamualaikum and Hi gaissssss :)

Hi everyoneeeeeee! Sihat tak? Okay nak tanya ni, 29 December tu hari apa yeeeeeee *kelip mata lelaju* Cepat ahhh jawab hari apa, kalau betul kita bagi awak choki choki nak takkkkk? :p Tettttttttttttttt....... Masa habis! Dua puluh sembilan december to birthday saya lah :) Ye, saya lah owner blog ni yang comel lagi gedik and paling mengada ngada :p Cepat wish Happy Birthday dekat saya! Kalau tak wish, awak tak comel :p Haha k don't take it serious, I'm just kidding :)

Err rupa rupanya kan semakin kita membesar hari birthday kita tu akan jadi nothing, tapi tu for me :) Seriously nothing woiiiii! Dulu masa kecik kecik best je sambut birthday, panggil kawan kawan datang rumah then dapat kad happy birthday tapi nowwwwwww mana ada cenggitu dahhhh :( Birthday this year sambut dengan mak abah along kak long adam mia opah pak teh and my cousin yang annoying :p Hahaha k sorryyyyyyy xD Birthday cake saya telah dibeli oleh along :)


Dekat cake tu tulis "Happy Birthday Maksu" and I'm sure tu mesti ayat ayat yang keluar from mulut comel anak saudara kita tu, Adam and Mia (AdaMia) Birthday present? Ohhh I didn't get any birthday present, dorang cakap dah besar tak dapat present. Ohh macam tu pulak ye? Haha okay xD Tapiiiiii....... Adam ada bagi birthday present for me :) Guess dia bagi apaaaaaaaaa? He give me "SIKAT" and sikat tu warna pink. I really don't know apa motif dia bagi sikat :/ But its okay, bytheway thankyou Adam :) K forget about it! I got special birthday wish from my lovely cousin Cawah Aina and Capikah Edayu ni. 

This one from Cawahhhh. Actually dia dah buat benda ni lama tauuuuuu~ Maybe sebab dia tahu dia takkan datang on my birthday :)

Yang ni pulak Capikahh Edayuuu punya wish :) Dia buat special entry for me dalam blog dia. I really appreciate that, speechless bila tengok ni hihihi x)

Thanks guys! Meloveuollsssss much much :* Ohh lupa nak cakap ni, Happy New Year guys! Yang nak sekolah tu, Selamat Kembali ke Sekolah bak kata pengetua pengetua sekolah anda anda semua :p I really hope 2013 will give me much more happiness :) 2012 ni banyak sakit hati wehhhhh sejak kenal DIA, sejak crush on HIM. K lupakannnnnn! Haha okay lah thats all, bye and assalamualaikum :)