Release tension after PMR
POSTED ON Thursday, 15 November 2012 AT 07:31

This is what we called "BESTFRIEND"

Hai and Assalamualaikum warga blogger :)

Korang sihat tak ni? Dah makan belum? Kalau belum makan pegilah makan dulu then baru baca entry ni, nanti kalau kena gastrik susah. Siapa yang nak bawak awak pegi klinik nanti, saya jauh :) Caring kan sayaaaaaaa *kening kening* Saya tahu saya caring :p Ohh okay lupakan semua tu, tu bukan yang saya nak ceritakan sebenarnya :)

Actually benda ni dah lama nak update tapi disebabkan penyakit malas saya semakin berleluasa dan amat susah untuk dibendung saya takdalah update hihihi :) Okay haritu 311012 PMR candidates sekolah saya ada buat rombongan pegi Kuala Selangor. 311012? Dah lama kan? Aku memang suka ungkit cerita lama, haha k. Bukan jauh pun rombongan nya, pegi Kuala Selangor je. Bak kata Cikgu Nasir "Kalau pegi jauh jauh nanti buat sakit badan je lama lama dalam bas" Yup betul tu :) 

Okay guyssssss, come let's start our journey, let's reading! Pegi sekolah macam biasa, kemudian ada lah bas persiaran yang menjemput kami di sekolah. Tak ramai pun yang pegi, dua bas je :) Duduk dalam bas, tutup mata then bukak balik, dah sampai Kuala Selangor. Amboi cepatnya, tipu je kau ni Shuhada! Ehh betul apa, kan dah cakap tadi Kuala Selangorr tu dekat hihihi :) Sampai Kuala Selangor tu cikgu bagi makanan dulu untuk breakfast. Ohh sebelum tu dalam bas pun ada breakfast jugak, breakfast roti jelah :) Then naik bas balik bergerak pegi Bukit Melawati or Malawati or what entah tu. Taktahu lah mana satu :/ Sampai situ, kitaorang kena berjalan kaki naik ke atas. Okay ni yang nak cerita ni, this trip sangat lah adventure. Kau tahu kenapa? Sebab dekat situ banyak kawan kau! Ada monyet hahaha :D Dekat bawah gambar gambar kitaorang dekat situ

|
|
|
V


Kenapa aku buat muka? Okay tu sebab belum ready lagi :p

From left: Lina, Eyqa, Opie

Opie and Eyqa




From left: Lina, Amalina, Afira

Eyqa and Opie

Kalau aku nak masuk semua gambar memang macam karangan SPM lah panjangnya nanti. Lepas dah pegi Bukit Melawati ni kitaorang pegi Tesco Kuala Selangor untuk tukar baju. Then pegi main bowlinggggggg! Aku, Eyqa dengan Opie dapat lane yang sama. Kitaorang lane18. Gambar dekat bowling? Ohh malas nak tunjuk sebab semua gambar tak elok, blur lah apa lah. K sorry :( Lepas dah habis main bowling kitaorang naik bas balik and bertolak balik untuk pulang ke sekolah semula. Dah sampai sekolah ibu bapa masing masing ambek, then pegi mana lagi balik rumah lah kan.

Err rasanya sampai sini jelah update, nanti kalau ada cerita baru, I'll update soon. That's all, thankyou for reading :) Assalamualaikum.