Hangout with them freaking awesome!
POSTED ON Friday, 7 September 2012 AT 22:16
Enggak bisa senyum karna panashh bangat masa tu ;)

Hai and Assalamualaikum guys :)

Yang pertamanya kita nak ucapkan Selamat Hari Kemerdekaan yang ke limapuluhlima kepada semua rakyat Malaysia :) Kita kena bangga jadi rakyat Malaysia sebab apa tau, sebab Malaysia ni salah satu negara yang hidup dengan aman dan damai and rakyatnya yang berbilang kaum ♥ Masa hari merdeka ni takda sambut kat mana-mana punggggg sambut dekat rumah je yang mampu :( 

Then Satu September, kita pegi hang dekat Teluk Intan dengan beloved cousin kita, Sara Evans and bestie kita Mira Azmira and Eyqa Myka :) Malas lah nak cerita panjang-panjang. Korang tengok jelah gambar-gambar nya K :)












Okay done itu sahaja :) Sebenarnya ada banyak lagi gambar-gambar nya tapi takkan lah nak upload semua kan -,- Sampai disini sahaja coretan sayaaaaa :) Bye Assalamualaikum.