Shelamat Awi Wayeeeeeee ♡
POSTED ON Thursday, 30 August 2012 AT 02:15
Dari kiri: Mak, Makuda, Kak Long, Me, Kak Chik

Hai and Assalamualaikum guys 

Sebelum terlupa, kita nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin sekiranya kita ada buat salah kat korang semua. Korang semua tahukan yang manusia tidak sempurna? Jadi maafkan lah diri ini :p Sekali lagi mintak maaf sebab terlambat wish, sangat lambat kan -,- Okay tahu *tunduk kepala* anda sedia maklum bahawa saya sangat malas untuk update blog :) Jadi saya minta agar anda fahami saya :p Tapi takpa watlek K watlek bulan syawal ada sebulan, masih belum terlambat la ni :p Okay sekarang nak cerita perjalanan kita sepanjang raya.

First raya dekat rumah nenek belah abah dekat Teluk Intan Perak. Second raya kami sekeluarga pegi Kajang sebab esoknya tu raya ketiga angah nak bertunang dekat Kuala Pilah. Nak tengok gambar-gambar kita kat Kuala Pilah *sila scroll ke bawah*

Our Big Family

AdaMia

Then petang raya ketiga tu jugak kitaorang balik Perak balik. Then raya keempat pergi beraya dekat rumah Nina and rumah Pak Lang :) Balik dalam pukul satudua pagi cenggitu. Okay sangat ngantuk! Esok nya pulak kena bangun pepagi sebab nak pegi Teluk Batik, orang buat family day, kami pun nak buat jugak kan -,- Okay family day kami di teluk batik tapi ada yang tak dapat datang atas alasan bekerja :) Ni antara gambar kami di teluk batik :) Gambar yang lain dekat along. 



Gambar yang lain malas upload, k terima kasih sebab baca cerita merepek aku ni. Okdahbye. Assalamualaikum Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin