I'm gonna miss you atokk :'(
POSTED ON Sunday, 30 October 2011 AT 00:14
Hello warga blogger :)


Sorry, phone quality yg sgt teroxxx

Boleh nampak kan gambar atas nihh? Tak nampak sila klik gambar untuk lebih besar. Nak besar lagi guna kanta ye. Yang dekat atas nihh lah my atok. Hari rabu 261011 jam 2.30 tengahari, dia telah meninggalkan kita buat selama-lama nya . I mean dia dah meninggal dunia :'( Aku punya sedih masatu tak pyh nak cerita lah. Sedih sangat sangat! Yelaa siapa yang tak sedihh kalau orang yang kita sayang dah pergi tinggalkan kita. Terkejut gila kot, yelaa mana tak terkejut nya. Masa mula tu pergi klinik just sebab demam. Then, kena pergi hospital and masuk wad pulak. Rupa-rupanya atok ada pendarahan usus. OMG! That day, kitaorang pergi hospital nak melawat dia. Tapi bila sampai lain pulak jadinya. Masa dekat hospital tu dia dah nazak dah. Then, semua sibuk call cousin yang lain suruh balik kampung sebab atok dah nazak. After a few minutes, doktor try-try-try selamatkan dia. Lepastu dia hembuskan nafas dia yang terakhir then jantung dia terus tak berdegup dah. Yg ada dekat situ semua menangis and me too. Esoknya baru kebumikan atok. Masa tengok dia kan, dia macam hidup lagi je, macam tengah tidur je dia :'( I will never forget you my atok. Lastly, I'm gonna miss you atok <33

Sedekahkan Al-Fatihah untuk my atok, ARWAH OMAR BAKI BIN MUHAMAD. That's all, byebye assalamualaikum guys.